Lista över länder som är vänliga mot vegetariska resenärer

Mer och mer människor döds om ett levande livsstil. Men det finns en restaurang som inte levererar på köttprodukter, är inte lätt under den här reizen. Eten är ett eget avontuur för vegetarianer. Geef inte, vill att det är i vissa länder som är vänliga för vegetarianer. Getuige de många restauranger och voedingsprodukter som är berättade för vegetarianer. “Olivier’s Travels har det globala vegetariska indexet (globala vegetariska indexet) av 183 länder och är ett antal vegetariska restauranger i landet, i jämförelse med de bebisade och de tillgängliga köparna per huvud av den bevolking.” Lonely Planet-webbplats. Van den här kombinationen av information rangschikt Olivier’s Travel slutligen det mest vegetariska-vänliga landet. De resultat är tamelijk verrassend, eftersom många länder i Zuidoost-Azië, var Indonesien, vegetariska vänner.

Det första positiet av ett vegetariskt-vänligt land är Seychellen i Öst-Afrika. Möt en kombination av en inte alla stora fostringar, en ny kökssumpti och de många vegetariska restaurangerna som detta land berömmer att göra om de vackra stränderna är ett paradis för vegetarianer. Indien geteld, gör 810 invånare från Seychellen en yrke på en vegetarisk restaurang. De andra platserna i Thailand, därefter i Maleisien, följd av Sao Tome och Principe (Centrala-Afrika), Peru, Singapore, Kambodja, Salomonseilanden (länder i Oceanien), Engeland och Bostwana i de bästa tien. Positions 11-20 är Indien, Liberia, Belize, Sri Lanka, Japan, Indonesien, Australië, Kanada, Colombia och Finland.

Indonesien är självt positivt av 16 länder som är vegetarianvänliga. Interessant är från Förenta staterna som land med de mest vegetariska restaurangarna i världen, 18.975 restauranger inte i topp 20-positiva blicken. Detta kommer eftersom de vleesconsumptie i VS hög är en befolkning stor är. Terwijl Bhutan är det land som möts med de minsta bevolking av de kött i världen konsumerar. Binnen ett år äta Bhutanesiska människor bara cirka tre kilo kött per person.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *